Skip to main content

Webdesign

Doorgaans zoekt men eerst naar je website vooraleer er een persoonlijk contact komt. Je aanwezigheid op het internet en een geschikt webdesign niet te onderschatten factoren in je communicatie. Je website is de eerste indruk die men van je heeft en vaak bepalend of men al dan niet met jou in zee zal gaan. Daarom is het ook van groot belang dat deze uitstraalt waar je voor staat. Een verouderde site zou een verkeerde indruk bij je potentiële klanten kunnen geven. Ik zorg voor een persoonlijk ontwerp en regelmatige actualisering van uw webstek.

Duidelijke communicatie voor betere resultaten

Vanaf het eerste telefoongesprek praat je met mij. Niet met accountmanager Bart, Sonja van het onthaal of  Waffel de kantoorhond. Dit direct contact is erop gericht betere en snellere resultaten op te leveren.

Alles geregeld

Wil je geen gedoe maar een all-in pakket? Kies dan naast de ontwikkeling van de website voor onze Managed WordPress Hosting. We regelen de domeinnaamregistratie, e-mailadressen, onderhoud en snelle hosting.

Wenst u zelf een nieuwe website of is uw bestaande aan een nieuw ontwerp toe, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Ik hoor graag van je