Skip to main content

Lay-out

Het doel is om tekst en beeld samen te voegen tot een mooi, functioneel en sluitend geheel. Want een mooie lay-out zorgt voor een betere indruk. Denk daarbij aan de lay-out van advertenties, redactiestukken, brochures, flyers, affiches, banners, stickers en ook prijslijsten, bewegwijzering, muurborden,… enz. Kortom, al uw publicaties of printwerk krijgen een geschikte lay-out. Geen enkele uitdaging is te groot omdat ik een ruime ervaring heb in de grafische Adobe pakketten. Ik onderscheid me door mijn goede interpretatie van de wensen van de klant.

Duidelijke communicatie voor betere resultaten

Vanaf het eerste telefoongesprek praat je met mij. Niet met accountmanager Bart, Sonja van het onthaal of  Waffel de kantoorhond. Dit direct contact is erop gericht betere en snellere resultaten op te leveren.

Voor bedrijven

Ben je een onderneming en heb je wel een marketing afdeling en geen grafisch talent in huis dan ben ik het antwoord. Jouw marketing afdeling en ik werken nauw samen om het gewenste resultaat te bekomen. We zorgen ervoor dat jouw boodschap in een sterke lay-out wordt gegoten en overtuigend bij je klant terecht komt.

Goede reputatie

Door de jaren heen heb ik gestaag een reputatie opgebouwd als betrouwbaar en bekwaam. Doordat ik grafische oplossingen voorzie die de verwachtingen van mijn klanten invullen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Ik hoor graag van je