Skip to main content

Logo en huisstijl

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper voor je logo en huisstijl? De herkenbaarheid van uw bedrijf in verschillende media is een must. Daarom ontwerp ik uw unieke logo en huisstijl helemaal op maat van jouw onderneming. Een doorgedreven huisstijl schenkt klaarheid in de dialoog met uw klanten. Een duidelijk en onderscheidend logo vormt de onmisbare basis van jouw on- en offline communicatie.

Wil je een nieuw logo laten ontwerpen?

Wenst je een nieuw logo of is je bestaande logo niet meer up-to-date aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een persoonlijk gesprek overlopen we samen uw wensen, de profilering en de doelstellingen van uw nieuwe logo. Na dit gesprek heeft uw logo in mijn hoofd meestal al duidelijk vorm gekregen. Uw nieuwe logo ontstaat vanuit intuïtie, omdat ik u begrijp en goed kan aanvoelen waar u naartoe wil met uw huisstijl.

Ik zorg er ook voor dat het logo beantwoordt aan al de technische eisen. Zo ontstaat er een origineel en persoonlijk concept dat voldoet aan uw wensen en bruikbaar is op iedere communicatiedrager.

Na afwerking van je logo bezorg ik jou de bestanden in diverse formaten zodat je je logo meteen kan inzetten in je social media en reclametoepassingen.

Uw huisstijl

Als we klaar zijn met je logo kunnen we dit gaan toepassen op je huisstijl. We maken naamkaartjes, briefhoofden, omslagen, notabloks,… enz. Allemaal in een duidelijk herkenbare stijl. Na afwerking van de huisstijl kan ik ook het drukwerk voorzien. Als grafische partner begeleid ik je om consequent in jouw huisstijl te communiceren. Dat gaat van je naamkaartje tot het logo op je buitenreclame.

Over smaak valt niet te twisten

Hieronder kan je een selectie vinden van logo’s die ik door de jaren gemaakt heb. De stijl is erg uiteenlopend omdat logo’s altijd gemaakt worden volgens smaak, stijl en goesting van de klant.

Ik hoor graag van je