Skip to main content

Fotograaf

Het is een must om een professionele fotograaf te hebben voor je beelden van advertenties of je website. Positieve en mooie beelden van jouw zaak zijn altijd een stimulans om potentiële klanten aan te trekken.

Foto’s voor je website

Als ik voor je aan de slag ga voor een nieuwe website kan je zeker ook op mij beroep doen als fotograaf. Bij de fotografie hou ik namelijk steeds rekening met de inhoud van je site, wat deze moet uitstralen en welke beelden we daarvoor nodig hebben. We plannen een voor jou geschikt moment in en maken de beelden in een ontspannen sfeer.

Eventfotograaf

Als eventfotograaf zorg ik voor een boeiend naverslag. Positieve en mooie beelden van een event zijn een stimulans om mensen aan te trekken naar je volgende event. Professionele foto’s van je event zijn een must voor je social media. De beelden worden snel opgeleverd in een formaat voor social media en een formaat geschikt voor drukwerk.

Huwelijksfotograaf

Als huwelijksfotograaf maak ik de klik op het juiste moment voor emoties die je nooit meer vergeet. We beginnen de dag misschien als vreemden maar eindigen deze zeker als vrienden.

Meer over mijn fotografie op fotografie.jocelis.be

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Ik hoor graag van je