Newborn fotografie

Als fotograaf kan je je natuurlijk uitleven bij de pure emoties van newborn fotografie. Als kersverse ouders sta je letterlijk en figuurlijk aan de wieg van een heel belangrijke en ingrijpende fase in je leven. Het is altijd boeiend om het begin van die nieuwe fase voor de ouders op beeld vast te leggen. Beelden voor en van het leven waar men jaren later nog met plezier en vol emoties zal naar terugkijken.

Newborn fotografie van Sem

Doorgaans vindt newborn fotografie plaats tussen de 5 en 12 dagen na geboorte. In het geval van Sem was het anders aangezien de foto van Sem en zijn oudere broer Noah moest dienen voor op het geboortekaartje. Sem was dus nog maar enkele uren oud toen we deze sessie in het ziekenhuis gedaan hebben. Ik had geen studio of studio-verlichting ter beschikking. Dus moest ik ter plaatse improviseren met een meegebracht tapijtje, doeken en het daglicht vanuit het ziekenhuisraam. Bovendien moest deze sessie zeer snel verlopen omdat de bezoekers reeds aan de deur stonden. Zo heeft iedere sessie zijn eigen verhaal en dit alles maakt het resultaat alleen maar mooier en de kersverse ouders dankbaarder.

Het is hartverwarmend om te zien hoe trots Noah is op zijn kleine broertje Sem.

Newborn fotografie
Newborn fotografie

info newborn fotografie

Na een sessie newborn fotografie maak ik een selectie van de mooiste beelden. De geselecteerde beelden krijgen daarna nog een professionele nabewerking. Je kan kiezen voor een zwart-wit uitvoering of in kleur eventueel met een retro-tintje. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ik bezorg je de hoge resolutie digitale beelden via mail. Verder ik kan nog zorgen voor een mooi en degelijk fotoboek of canvasdoek van de top-foto. Kortom, alles op maat en wens van de kersverse ouders.

Spreken deze foto’s je aan en heb je interesse in een sessie newborn fotografie neem dan gerust even contact op.

Op wandel met Macho en Krisje

Op wandel met Krisje en Macho op een mooie decembernamiddag. Het zijn de laatste uren van de dag en het licht valt mooi. Macho is blij om buiten te zijn en geniet van de zon en de vallende blaren. We zoeken enkele leuke hoeken om foto’s te maken en Macho poseert gewillig. Een leuke sessie met een mooi resultaat.

Nice Day For A White Wedding

Het huwelijk van Mieke en Kristof was een toppertje! Het was fijn om de foto’s te mogen maken op deze heugelijke dag.
Gewoon alles zat mee! Prachtige mensen en een prachtig tuinfeest.