E-mailing

Een extra boost om uw product in de kijker te zetten is de e-mailing; een zeer betaalbaar, direct en efficiënt middel om uw klanten persoonlijk te informeren.

Een e-mailing is een verlengstuk van uw communicatie en de beste manier om uw klanten individueel te benaderen. Via e-mail kan er snel en betaalbaar ingespeeld worden op een gewijzigde marktsituatie. De e-mailing heeft als doel nieuwe klanten te werven of om loyaliteit bij bestaande klanten te vergroten. Het is de ideale tool om acties, promoties of nieuws aan te kondigen of om simpelweg ‘in the picture’ te blijven. Deze directe aanpak verhoogt de betrokkenheid van uw klanten bij uw zaak en vormt een uitgelezen manier om efficiënt met uw doelpubliek te communiceren.

Ik verzorg zowel de opmaak van de mailing als de verzending naar een door u aangeleverde adressenbestand. Heeft u interesse in een e-mail campagne neem dan vrijblijvend contact op.

Uw grafisch vormgever

Mijn doel is om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten die me dan ook leren kennen als een betrouwbare partner. Indien ook u op zoek bent naar een flexibele, constructief meedenkende en klantgerichte partner voor uw grafische communicatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.