Drukwerk

Door mijn jarenlange drukwerk ervaring heb ik een uitgebreid netwerk van betrouwbare en stipte leveranciers. Zo weet ik dan ook welk product ik bij welke leverancier moet onderbrengen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bekomen. Op deze manier kan ik jouw kwalitatief eindproduct aan een correcte prijs leveren en spaar ik jou de moeite om dat allemaal zelf te moeten uitzoeken.

Gaat het nu om het drukwerk van 100 naamkaartjes of 10.000 catalogi of eender wat daartussen zit. Stickers, banners, vlaggen, panelen, wandbekleding,… noem maar op. Ik maak voor alles de geschikte lay-out en zorg voor het druk- of printwerk.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en meedenkende partner voor je drukwerk neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Uw grafisch vormgever

Mijn doel is om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten die me dan ook leren kennen als een betrouwbare partner. Indien ook u op zoek bent naar een flexibele, constructief meedenkende en klantgerichte partner voor uw grafische communicatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.