Logo en huisstijl

De herkenbaarheid van uw bedrijf in verschillende media is een must. Daarom ontwerp ik uw unieke logo en huisstijl. Een doorgedreven huisstijl schenkt klaarheid in uw communicatie en geeft vertrouwen aan uw klanten. Is uw huidige logo aan een restyling toe? Dan zorg ik graag voor een nieuwe frisse look.

Tijdens een persoonlijk gesprek overlopen we samen uw wensen, de profilering en de doelstellingen van uw nieuwe logo. Na dit gesprek heeft uw logo in mijn hoofd meestal al duidelijk vorm gekregen. Uw nieuwe logo ontstaat vanuit intuïtie, omdat ik u begrijp en goed kan aanvoelen waar u naartoe wil met uw huisstijl. Ik zorg er ook voor dat het logo beantwoordt aan al de technische eisen. Zo ontstaat er een persoonlijk concept dat voldoet aan uw wensen en bruikbaar is op iedere communicatiedrager.

Wenst u zelf een nieuw logo of is uw bestaande logo niet meer up-to-date aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Jo Celis logo ontwerp

Lay-out

Het doel is om tekst en beeld samen te voegen tot een mooi, functioneel en sluitend geheel. U kan bij mij terecht voor de lay-out van redactiestukken, advertenties, brochures, flyers, affiches, banners, stickers,… enz. Kortom, ik zorg voor de geschikte lay-out voor al uw publicaties of printwerk.

Drukwerk

Gaat het nu om het drukwerk van 100 naamkaartjes of 10.000 catalogi of eender wat daartussen zit. Stickers, banners, vlaggen, panelen, wandbekleding,… noem maar op. Ik maak voor alles de geschikte lay-out. Ik heb een uitgebreid netwerk van leveranciers en weet dan ook welk product ik bij welke leverancier moet onderbrengen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bekomen. Op deze manier kan ik uw kwalitatief eindproduct aan een correcte prijs leveren en spaar ik u de moeite om dat allemaal zelf te moeten uitzoeken.

Webwerk

Uw aanwezigheid op het internet en een geschikt webdesign zijn niet te onderschatten factoren in uw communicatie. Doorgaans zoekt men eerst naar uw website vooraleer er een persoonlijk contact komt. Uw website is de eerste indruk die men van u heeft en vaak bepalend of men al dan niet met u in zee zal gaan. Ik zorg voor een persoonlijk ontwerp en regelmatige actualisering van uw website.

Wenst u zelf een nieuwe website of is uw bestaande website aan een nieuw webdesign toe, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Referenties

http://www.jehoul.be/
http://www.puurmagazine.be/
http://www.tegelsverheijen.be/
http://www.apotheekpeeters.be/
http://www.interieurstickers.be/
http://www.lifescriptcoaching.com/
http://www.t4bouwgroep.be/
http://www.burobreemans.be

 

E-mailing

Een extra boost om uw product in de kijker te zetten is de e-mailing; een zeer betaalbaar, direct en efficiënt middel om uw klanten persoonlijk te informeren.

Een e-mailing is een verlengstuk van uw communicatie en de beste manier om uw klanten individueel te benaderen. Via e-mail kan er snel en betaalbaar ingespeeld worden op een gewijzigde marktsituatie. De e-mailing heeft als doel nieuwe klanten te werven of om loyaliteit bij bestaande klanten te vergroten. Het is de ideale tool om acties, promoties of nieuws aan te kondigen of om simpelweg ‘in the picture’ te blijven. Deze directe aanpak verhoogt de betrokkenheid van uw klanten bij uw zaak en vormt een uitgelezen manier om efficiënt met uw doelpubliek te communiceren.

Ik verzorg zowel de opmaak van de mailing als de verzending naar een door u aangeleverde adressenbestand. Heeft u interesse in een e-mail campagne neem dan vrijblijvend contact op.

Uw grafisch vormgever

Mijn doel is om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten die me dan ook leren kennen als een betrouwbare partner. Indien ook u op zoek bent naar een flexibele, constructief meedenkende en klantgerichte partner voor uw grafische communicatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.