Canvasdoeken

Er zijn verschillende kanalen waarlangs u canvasdoeken kan kopen. Deze komen echter vaak uit massaproductie en zijn daarom alles behalve uniek. Wij maken het verschil door gepersonaliseerde canvasdoeken te ontwerpen. U bepaalt de afmetingen, beeld en tekst. Beschikt u niet over een mooie afbeelding dan helpen wij u graag verder met een afbeelding uit onze database. Wij verzorgen de opmaak en leveren een uniek en kwalitatief canvasdoek voor een correcte prijs. Ideaal om uzelf of iemand anders cadeau te doen.

Een persoonlijke touch op de kinderkamer, in de woonkamer, keuken of kantoor. Vereeuwig je huisdier of je geliefde met een passende quote. Er zijn tal van mogelijkheden om een uniek element in je interieur te brengen.

Ook voor bedrijven

Een gepersonaliseerd canvasdoek in uw inkomhal, wachtzaal, vergader- of werkruimte is een logisch verlengstuk van uw huisstijl.

Uw grafisch vormgever

Mijn doel is om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten die me dan ook leren kennen als een betrouwbare partner. Indien ook u op zoek bent naar een flexibele, constructief meedenkende en klantgerichte partner voor uw grafische communicatie, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.